Laatste updates:

187 profielen online

Carmetje (39)

,

Leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te bekijken. Als je dan direct een berichtje achter laat kan ik ook even jou profiel bekijken. En wie weet krijg je dan een berichtje terug. Wat je daarna kan verwachten is een leuk voorstel om eens op date te gaan en wie weet waar we zullen eindigen (hopelijk in mijn lekker groot tweepersoonsbed ;) ;)

Lees meer over dit profiel

Pinda_tje (47)

Belgie, Antwerpen

Ik ben gelukkig getrouwd met een lieve man en heb een lieve zoon van 9. Sinds een klein jaartje heb ik gemerkt ook gevoelens te hebben voor vrouwen. Ik heb er heel lang mee in mijn maag gezeten. Het maakte me behoorlijk onzeker en ik was in de war. Nog steeds een beetje want is dit gevoel inderdaad echt of heb ik gewoon behoefte aan wat warmte en merk ik dat wij vrouwen elkaar wat dat betreft beter aanvoelen en verwar ik compassie met passie? Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar wat mannen hier nou van vinden.

Lees meer over dit profiel

Ludiaa (49)

,

Ik heb een vurig en verhit leven! Alleen komt dat door mijn werk, en niet door mijn seksleven. Sexy kleding, spannende lingerie, kousen en hoge hakken, dan voel ik mij sexy en op en top vrouw! Ik kan die kleding ook erg sexy uit doen? Maar daar heb heb je niet veel aan, als je niemand hebt die kijkt! Of mee helpt!

Lees meer over dit profiel

MrsSvanD (55)

,

Wat ik zoek? Een gehoorzame, onderdanige lustslaaf die zich compleet aan me overgeeft. Die ik kan gebruiken om mijn geile lusten op bot te vieren, te domineren, te vernederen. Ik mag ogenschijnlijk dan lief en zachtaardig zijn maar ieder mens heeft een duister kantje. Natuurlijk heb ik zweepjes, klemmen en andere attributen om iemand pijn et doen maar het is zeker niet de bedoeling dat er blijvende markeringen te zien zijn. In mijn speciale kamer, ben jij van mij en doe ik met jou zoals ik het wil.

Lees meer over dit profiel

Missloesje (31)

Belgie,

Ik heb weleens dat ik ineens heel erg geil ben en dan moet ik echt een keer goede seks hebben en dan pas ben ik er vanaf. Nu heb ik helaas geen man met wie ik die goede seks kan hebben maar die zal hier wel ingeschreven staan toch?

Lees meer over dit profiel

Andreagora (30)

,

Een goedlachse meid, een beetje uitdagend en met heel veel humor. Ik heb zin om kennis te maken met een toffe vent en dan zie ik wel hoe het loopt! Gezelligheid voorop!

Lees meer over dit profiel

Elizanne (26)

Nederland, Noord-Holland

Ik werk erg hard en noem het gek, maar t is nu eenmaal de enige manier waarop im van me stress af kom. Lekker hard neuken.

Lees meer over dit profiel

HoningBijtje (45)

,

Wat krijg je naast mijn lieve glimlach? Positiviteit, een bak energie, trouw, eigenzinnigheid, een goed gesprek afgewisseld met wat slap geklets en natuurlijk heel veel liefde! Ik ben spontaan recht voor zijn raap!

Lees meer over dit profiel

Kellyfun (39)

,

Ik zit hier maar voor één ding

Lees meer over dit profiel

DundeeD (36)

,

Voor de zoveelste keer aan de kant gezet door een man. Volgens mij ben ik voor een relatie niet in de wieg gelegd. Maar voor lekkere seks zeker wel, want daar heb ik nog nooit iemand over horen klagen. Al begin ik nu wel te twijfelen. Eens kijken of er hier een man is die 'het' met mij wil doen en dan eerlijk verteld hoe het was.

Lees meer over dit profiel

LynnXxX_ (24)

Nederland, Noord-Holland

Ik heet Lynn, ben een arme student, die dolgraag weer eens lekker uit haar dak wilt gaan, door gezellig uit te gaan. maar omdat mijn vriendinnen allemaal al een vriend hebben, voel ik mij redelijk buiten gesloten. vandaar dat ik op deze manier hopelijk een leuke jongeman kan tegen komen, die het ziet zitten om een leuk contact met mij op te bouwen.

Lees meer over dit profiel

Sweetynessa (29)

,

Ik ben een gezellige jonge dame en ik ben op zoek naar een leuke en gezellige man aan mijn zijde. Samen leuke dingen doen, de warmte van elkaar voelen en vooral de liefde dat mis ik echt. Ik ben altijd gezellig, ga nog regelmatig op stap en vind het heerlijk om een dagje bij mijn oma op visite te gaan en lekker met haar te kletsen. Welke leuke man lijkt het wat om met mij in contact te komen?

Lees meer over dit profiel

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

MatchWereld.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.