Laatste updates:

388 profielen online

Senator2014 (38)

,

Ik ben 35 jaar, graag zou ik een fuckbuddy willen hebben zodat we samen leuke dingen kunnen ondernemen.

Lees meer over dit profiel

Adrianasexy (36)

,

Het maakt mij niet zo veel uit, wat voor weer het is. Op mijn dakterras is het altijd lekker. Wanneer de zon schijnt, dan kan ik daar heerlijk naakt met mij zelf spelen. Dat zal straks wel afgelopen zijn en voor dat het echt te koud wordt, zou ik graag nog een keer gepakt worden op het terras.

Lees meer over dit profiel

Nike-Nieke (24)

,

Op werk vlak heb ik de juiste kennis! Qua mannen heb ik wat minder kennis! Ik zoek iemand waar ik lief en leed mee kan delen en die in staat is me de vrijheid te gunnen die ik gewent ben. Verder ben ik tante en doe veel met mijn neefjes en nichtjes.

Lees meer over dit profiel

HetZonnetje (61)

Belgie, Oost-Vlaanderen

Vrienden en familie noemen mij het zonnetje in huis.. Ik ben inderdaad altijd wel vrolijk en goed gehumeurd, het leven is te kort om te zitten kniezen en negatief te gaan doen. Ok, ik heb ook wel eens een tegenslag maar met een positieve instelling kom je al heel ver om deze te overwinnen. Ik zou graag iemand willen leren kennen om een fijne en duurzame vriendschap mee op te bouwen. Komt er een relatie van, dan sta ik daar zeer zeker ook voor open.

Lees meer over dit profiel

LieveSheila (25)

,

Ik heb een piercing en jij mag raden waar hij zit. Als je erover heen gaat met je tong dat is dat onwijs geil en lekker en ik kan wel zeggen dat oraal dan ook zeker wel mijn favoriet is!

Lees meer over dit profiel

Skurzia (43)

Nederland, Gelderland

Dag leuke mannen, mijn naam is Sonja, ik ben een getrouwde en gelukkige vrouw. Het enige dat ontbreekt is het stukje ruig in de seks, het is altijd maar standaard en van mij mag het wel wat extremer zijn, alleen dat zit er thuis niet in dus zoek ik het via deze weg. Welke man heeft zin en interesse?

Lees meer over dit profiel

Afdelingschef (60)

,

Ondernemende spontane vrouw die houdt van een hapje en een drankje, gezellige avonden vol muziek. Actieve persoonlijkheid die positief in het leven staat. Ik ben op zoek naar die leuke en ongedwongen klik, vrij in te vullen wat daar uit voort kan komen.

Lees meer over dit profiel

Uitdaging (37)

,

Ik mag dan wel een simpele ambtenaar zijn maar ik hou ook wel van plezier. Jammer genoeg krijg ik daar niet altijd de kans voor. Ik zou wel eens lekker los willen gaan en nieuwe dingen ontdekken maar niet alleen

Lees meer over dit profiel

NietTeOud2016 (64)

,

Ik wil graag met de tijd meegaan. Ik ben niet een type wat uitgaat of ergens een leuke man tegen kan komen. Mijn dochters zeiden dat ik het hier eens moest proberen. Je weet maar nooit. Ik vind mezelf te jong om alleen te blijven en ben op zoek naar een liefdevolle relatie.

Lees meer over dit profiel

Junomba (30)

Nederland, Utrecht

Hoi, Een eerste indruk moet je maar krijgen van mijn foto's. Gewillig en misschien een beetje excentriek. Ik sta soms wel graag in de spotlight. Rest vertel ik liever persoonlijk met een plaasje wijn erbij... Groetjes

Lees meer over dit profiel

Noggeenvriend (37)

,

Mijn ouders hadden een Bedford Camper waarin naar hun zeggen alle kinderen zijn verwekt. Ik heb 4 broers en 2 zussen en ik was de laatste van het stel dus dat ding moet goede vering hebben gehad. In ieder geval hebben we allemaal een klassieker gekregen toen we het huis uit gingen.

Lees meer over dit profiel

OproepVoorJane (28)

,

Hey, mijn naam is Marieke (zie foto) en ik heb dit profiel eigenlijk gemaakt voor mijn vriendin Jane. Jane is namelijk zelf nogal verlegen en onervaren, dus ze heeft mij gevraagd of ik haar wilde helpen omdat ik.... Nou ja.... Allesbehalve onervaren en verlegen ben ;) Ik moest haar alleen wel beloven het aan een vreemde te vragen op een dating website en niet aan een bekende van ons, van dat arme kind is bang dat straks iedereen weet dat ze nog geen seks heeft gehad ;)

Lees meer over dit profiel

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

MatchWereld.nl © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.